Néhány hónappal ezelőtt, amikor elindítottam a céget, vágytam arra, hogy egyszer majd legyen egy irodánk a belvárosban, ami a pesti tetőkre néz, patinás és fiatalos egyben, letisztult és barátságos, tartalmas programoknak otthont adó.

Aztán szeptember 10-én megnyitottunk…

Ahogyan egy kisbaba születésekor is összegyűlik a család, és mindenki ünnepli a kis jövevényt, ahogyan mindenki, már akkor szinte látja őt egészségesen, boldogan és sikeresen felnőni, így vagyunk mi is a Legacy-val.

Ha valami megszületik, ha egy álom, cél valóra válik, akkor álljunk meg egy pillanatra és ünnepeljünk!

Szeptember 10-én ezt tettük mi is. Meghívtam azokat a kollégákat, partnereket, barátokat, akikkel hosszabb, rövidebb ideig együtt dolgoztam, és akikkel való közös munka csiszolt engem lépésről, lépésre, egészen addig, amíg bátorságot merítve belőlük céget alapítottam. Szerettem volna együtt ünnepelni velük, megköszönni ezt nekik!

Aznap Sari van Poelje, az Intact vezetője, a Hős útjáról mesélt, aminek 12. lépését a nap tiszteletére Legacy-nak nevezte el.

Pásztory Dóri paralimpikonnal, Váczi Rozival, a Matyódesign alapítójával, Párkányi Raab Péter szobrászművésszel, Koncz Ákos, hegymászóval, a Megszállottak Klubjának elnökével, és Zambó Péterrel a Pilisi Parkerdő vezérigazgatójával arról beszélgettem, mit jelent számukra nyomot hagyni a világban.

Szeretnénk erre a napra sokáig emlékezni, ezért mindent videóra vettünk, sokszor megnéztük, majd megvágtuk, majd fájó szívvel újra megvágtuk, majd újra rövidebbre vágtuk és elküldtük…

Leave a Legacy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük