Márciusban két éves lesz a Legacy.

Nem volt kérdés, hogy 2013-ban  jól döntöttem, éreztem az erőt magamban, de sokáig dilemmáztam azon, kezdjek-e szakmai közösség építésbe, vagy maradjon a Legacy egy többségében egyszemélyes vállalkozás. Megtettem mindent, ami a döntésben segítségemre lehet: tanácsot kértem, coachingba vittem, észérveket sorakoztattam pro és kontra, de eredménytelen volt, nem tudtam dönteni. Aztán elengedtem a dilemmát, és úgy döntöttem teszem a dolgom, és ha a vállalkozás természetesen, erőlködés nélkül, de a sok munka eredményeként organikus  növekedésbe kezd, akkor  ezt támogatom, ha nem, akkor marad pici, és kiválóságra törekvő. 2014 második felében látszott, hogy a természetes növekedést érdemes táplálni, vétek lenne visszanyírni az egyre erősödő új hajtásokat.

Amíg ezidáig elegendő voltam én magam, eljött az ideje, hogy társakat találjak, akik pontosan azon értékek mentén gondolkodnak a mi szakmánkról, mint amit a Legacy képvisel. Sokan kérdezték, honnan tudom majd kik lesznek azok, akikkel szívesen, lelkesen, örömmel, és magas szakmai minőségben dolgozom együtt?

Legyenek seniorok, ez részemről alapvető, legyenek elkötelezettek, szorgalmasak, az ügyfél eredményességét szem előtt tartók, legyenek olyanok, akik core tevékenységüknek  nem a személyes márkájuk építését  tartják, hanem azt a hivatást, szakmát amit választottunk, és akik egyet értenek abban, hogy folyamatosan fejlesztenünk kell azt a képességünket, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást nyújtsuk!

Igen, ezek mind legyenek meg, és még valami: ami közben ők ügyfeleknél vannak, tréninget, coaching folyamatot, szervezetfejlesztési folyamatot támogatnak, értékesítenek én 100%-os nyugalomban legyek más ügyfélnél, vagy legyek máshol. Ne azon kelljen aggódnom, vajon mi történik most, vajon elégedettek lesznek az ügyfelek, vajon képviselik vezérlő értékeinket?

2015 februárját ezzel a nyugalommal kezdem el. Vass Andi, Mátrai Szilvia, Kézér Anna, Kanizsai Róbert mindannyian olyan emberek, akik megadják ezt a biztonságot, mert jellemükben, értékeikben, készségeikben és szakmaiságukban számomra példaértékűek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

O'Neill Zsuzsanna

Tanár, coach, tréner.

Angoltanárként elsőkézből tapasztaltam a tanulás, a bizalom és támogatás életformáló hatását. A tantermen kívül is volt szerencsém részt venni olyan workshopokon és tréningeken, amelyek célja nemcsak a tudás átadása volt, hanem olyan támogató környezet kialakítása is, ami segít megoldást találni a szobán forgó nehézségekre.

Mindig is hajtott a vágy, hogy megoldást találjak nemcsak a saját magam, hanem szeretteim, tanítványaim, ismerőseim problémáira és segíteni tudjak nekik – ha kérik. Ezért keresem a legjobb módot a fejlődésre, a tudásra, amit kötelességemnek érzek továbbadni.

Körülbelül 15 évvel ezelőtt a boldogság tudománya ragadta meg érdeklődésemet, annak megismerése vezetett tovább a coaching és a tréning felé. Azóta elmerültem különböző coaching-módszerekben, és szereztem tapasztalatot a magánszemélyekkel és vállalkozásokkal való munkában egyaránt.