Felhívott egy egykori TTF-es..

2017. november 15. - 13:02

A napokban felhívott egy korábbi TTF-es résztvevőnk (Tréner-Teamcoach-Facilitátor képzés) és örömmel újságolta, hogy megkapott egy belső tréneri pozíciót, és ezzel egy régi álma teljesült. Szerette volna megköszönni amit a TTF-en tanult és megosztani az egyik élményét, ami a kiválasztás során érte.

Elmondta, hogy amikor megkérdezték, milyen szakirányú képzéseket végzett és a Legacy TTF képzését említette, a leendő vezetője a következőket mondta:

„Ismerem a képzést és a képzőket, biztos vagyok benne, hogy stabil szakmai identitással, korszerű tudással és sokrétű módszertani ismerettel rendelkezik

A TTF megszületésekor az volt a célom, hogy a program minőségbiztosítás legyen a piac szereplői számára. A résztvevők érett szakmai személyiségként kerüljenek ki a képzésből, és akik hozzánk járnak, minden tanulási lehetőséget megkapjanak ahhoz, hogy magabiztos és kiváló szakmaisággal rendelkező fejlesztő szakemberekké váljanak.

Hamarosan a nyolcadik csoport indul és mi ugyanazzal a hittel, lelkesedéssel várjuk a leendő csoport tagjait, mint az első esetben. Természetesen folyamatosan fejlesztjük a programot, de a célunk nem változott: a TTF képzés egy legyen a minőséggel, a szakmaisággal. Legyen erős márka azok számára, aki ezt a képzést választják, és azok számára is, akik a nálunk végzettekkel dolgoznak majd közösen fejlesztési programok kialakításában és megvalósításában.

http://legacy.hu/nyiltkepzesek/legacy-trener-teamcoach-facilitator-kepzes-2

Szóljon hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)Hírlevél

Lájkoljon minket!

LinkedIN

Legacy Kft., Cégjegyzékszám: 01-09-995261, Adószám: 24199867-2-43, Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001088/2015