Olyan sok féle érzés kapcsolódik az év végéhez! Vágyódunk a lecsendesedésre, hiszen közeleg az Advent, de még telis tele vagyunk munkával, ami sürgetettséget vált ki bennünk…
Szeretnénk méltón lezárni magunkban az évet, számot vetni mi mindent csináltunk, mi minden történt, de már készíteni kell a következő esztendőt…
Közeleg a Karácsony, ami az év legszebb időszaka, de egyben sok-sok fejtörést is okoz, ajándék, vacsora, vendégek… és eközben felelevenedik az elmúlt év hasonló időszaka, amikor végig rohant rajtunk az év utolsó hónapja, lemenedzseltük az ünnepeket, és fogadkoztunk, hogy jövőre ezt másként tesszük!
Emlékszem tavaly Karácsonykor ( 2012-ben) azt „játszottuk” a családdal, hogy elképzeltük, hogy most 2013 karácsonya van, és mindenki elmesélte mit ünneplünk családilag, és egyénileg ? Mire vagyunk büszkék az elmúlt évből? Repített a játék, szárnyalt a fantázia, és persze egy kis kétkedés is volt – de ezt persze senki nem vallotta be!
Tegnap elővettem, amiket akkor leírtunk… azóta elő sem vettük…csak észrevétlen megvalósítottuk, és ez valahogy fel sem tűnt…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Majoros Krisztina

Tréner, coach

Az elmúlt 25 évem kommunikációról, digital médiáról, sikeres márkákról, nagyszerű csapatokról, különleges emberi történetekről és a fejlődésről szólt. Számos piacvezető médiatermék létrehozásával, fejlesztésével és vezetésével foglalkoztam.

Szakmai pályafutásom a betárcsázós, analóg (h)őskorban kezdődött, amikor a digital világ még lehetetlen küldetésnek tűnt, de pont ez inspirált. Rengeteg kihívás, megpróbáltatás, bátorság. Lent-fent hullámvasút, de ebben az  útban találtam meg a valódi küldetésem: a fejlesztést és fejlődést. A nehézségek ellenére is létrehozni valami értékeset, működőt. Egyéni vagy akár csapat szinten.

Küldetésem a közös értékteremtés, a fejlődés és a valódi kapcsolódás. Szeretem a változást, ha az egy folyamat része, ha van kezdete és vége.

Értékeset létrehozni, megosztani, működtetni. Együtt. Ez a Legacy.

O'Neill Zsuzsanna

Tanár, coach, tréner.

Angoltanárként elsőkézből tapasztaltam a tanulás, a bizalom és támogatás életformáló hatását. A tantermen kívül is volt szerencsém részt venni olyan workshopokon és tréningeken, amelyek célja nemcsak a tudás átadása volt, hanem olyan támogató környezet kialakítása is, ami segít megoldást találni a szobán forgó nehézségekre.

Mindig is hajtott a vágy, hogy megoldást találjak nemcsak a saját magam, hanem szeretteim, tanítványaim, ismerőseim problémáira és segíteni tudjak nekik – ha kérik. Ezért keresem a legjobb módot a fejlődésre, a tudásra, amit kötelességemnek érzek továbbadni.

Körülbelül 15 évvel ezelőtt a boldogság tudománya ragadta meg érdeklődésemet, annak megismerése vezetett tovább a coaching és a tréning felé. Azóta elmerültem különböző coaching-módszerekben, és szereztem tapasztalatot a magánszemélyekkel és vállalkozásokkal való munkában egyaránt.