Annak idején azért jelentkeztem a coach képzésre, mert több éves értékesítési tréneri tapasztalattal kezdtem érezni a hiányát annak, hogy a tréningek után az egyéni fejlődésben, a tanultak implementálásában is tudjak segíteni a résztvevőknek. Szervezetfejlesztési, felnőttképzési szolgáltatások értékesítésével foglalkoztam már jó ideje, mielőtt beültem a Legacy Coachképzésre. Számos coaching folyamatot értékesítettem már azelőtt is, hogy coachcsá váltam volna.

Hihetetlenül érdekes világ nyílt meg előttem a képzés alatt. Egy soha véget nem érő tanulási folyamat ez. A coachképzés elvégzése után azonnal aktívan coacholni kezdtem, hiszen itt azonnal alkalmazható módon kaptuk meg a kiváló munkavégzéshez szükséges tudást, fejlődött az attitűdünk és a készségeink egyaránt.

Értékesítési szakemberként a munkám számos területén használom aktívan a képzésen elsajátítottakat. Egyrészt ügyfeleimmel a feltáró beszélgetések alatt, másrészt trénerként a képzések utókövetése coahingból áll, illetve értékesítési vezetőként csapatom tagjait is coach szemlélettel közelítem meg.

Minden egyes ülés, minden egyes folyamat legalább annyi tanulást jelent a coach számára, mint amennyit a coacholt ügyfél tanul. Izgalmas utazás ez, és ha ügyesen adjuk el magunkat, akkor ráadásul még szép jövedelmet is realizálhatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

O'Neill Zsuzsanna

Tanár, coach, tréner.

Angoltanárként elsőkézből tapasztaltam a tanulás, a bizalom és támogatás életformáló hatását. A tantermen kívül is volt szerencsém részt venni olyan workshopokon és tréningeken, amelyek célja nemcsak a tudás átadása volt, hanem olyan támogató környezet kialakítása is, ami segít megoldást találni a szobán forgó nehézségekre.

Mindig is hajtott a vágy, hogy megoldást találjak nemcsak a saját magam, hanem szeretteim, tanítványaim, ismerőseim problémáira és segíteni tudjak nekik – ha kérik. Ezért keresem a legjobb módot a fejlődésre, a tudásra, amit kötelességemnek érzek továbbadni.

Körülbelül 15 évvel ezelőtt a boldogság tudománya ragadta meg érdeklődésemet, annak megismerése vezetett tovább a coaching és a tréning felé. Azóta elmerültem különböző coaching-módszerekben, és szereztem tapasztalatot a magánszemélyekkel és vállalkozásokkal való munkában egyaránt.