Mi a Legacyban egy kreatív, fejlesztő szakemberekből álló közösség vagyunk. Jelenleg 11-en dolgozunk együtt: vannak köztünk közgazdászok, pedagógusok, szociológus, pszichológus, kommunikációs szakember és nyelvész. Hivatásunkat mindannyian tanácsadóként, szervezet és vezetésfejlesztőként, csoport, csapat és személyes coachként találtuk meg, és öröm számunkra, hogy mindezt ebben a csapatban tehetjük.

Mottónk: Leave a Legacy

Küldetésünket három területen fogalmaztuk meg:

 Jövőbiztos szervezeteket építünk.
Ezen szervezetek célja, hogy úgy elégítsék ki a szükségleteiket, hogy ezt a következő generációk is meg tudják tenni. Célunk, hogy az ügyfeleinkkel való közös munka nyomán a szervezetek, csapatok és egyének képesek legyenek tartós eredményekre, rugalmasan álljanak a változások adta lehetőségekhez. Olyan vállalatok, csapatok és egyének partnerei vagyunk, akik velünk együtt hisznek a hosszú távú együttműködésben, akik hajlandóak a valódi tartós változásra időt és energiát szánni.

Hatással vagyunk a szakmánkra.
Szakmabelieknek, kollégáknak olyan képzéseket szervezünk, amelyek magas szakmai minőséget garantálnak a piacon.

Szakmai közösségeket alakítunk.
Meetup-okon, üzleti reggeliken, partner találkozókon változatos szakmai tartalmakkal inspiráljuk a résztvevőket, teret adva a közös gondolkodásnak és alkotásnak.