Legacy Coachképzés

2016. november 11-én indítottuk a Legacy Coachképzés  legutóbbi évfolyamát, ami 2017. július 1-jén le is zárult!

Következő képzésünket 2017. szeptember 29-én indítjuk, részleteket IDE KATTINTVA olvashat.

Néhány visszajelzés a 2015-ös évfolyamról:

“Itt tapasztalt, a szakma krémjéhez tartozó, gyakorló coachoktól tanulhatsz, akik hitelesen képviselik az ICF kompetenciáit és etikai normáit. A képzés alatt képessé válsz arra, hogy önállóan is coacholj. A trénerek támogatásával a képzés  alatt kíváncsi tanulóból magabiztos coach válik belőled.” (Tóth Nándor, Fundamenta)

“Azért ajánlanám másnak, hogy a coachságot kitanulni vágyók azokat lássák és azoktól tanulhassanak, akik a tudatosítás és segítő fejlesztés szakmáját művészi szinten képesek végezni, akiknek hivatásuk a mások felé fordulás, akik elkötelezettek, lelkiismeretesek és így, teljes odafordulással állnak a csoport elé alkalomról alkalomra. Természetesség, tisztaság, nyílt szívű figyelem és igazi értő-segítő szándék, érzékenység, finomság, szépség, rugalmasság, könnyedség és könnyesség; ez nem csak légkör volt és nem csak a profi, hiteles képzők attitűdlajstroma, hanem a coachság lényege, amit átadtak nekünk. Nekem és mindenki másnak a csoportból. Megtanítottátok a leglényegét. Most már bármit tanulok, senki nem fogja tudni elhomályosítani a coachságnak azt az esszenciáját, amit Tőletek kaptam, Mónika és Andi.”

Az ICF coach kompetenciái és Etikai Kódexe és a Tranzakció Analízis képezik a Legacy  coachképzés alapját. Minden kompetenciát összekötünk TA-s elemekkel, és az önismeretet, önreflexiót is.

Coachképzésünkön gyakorlatorientált, tapasztalati tanuláson alapuló, személyre szabott fejlesztési folyamat zajlik tréning és coaching módszertannal 125 órában, kétnapos, péntek-szombati modulokban.

Kiknek ajánljuk?

Képzésünket olyan leendő szakembereknek ajánljuk, akik vagy egy szervezeten belül, vagy azon kívül szeretnének coachként dolgozni, illetve azoknak a vezetőknek, akik szeretnék munkatársaikat coach szemlélettel vezetni.

A kompetenciák elsajátításával a résztvevők alkalmasak lesznek life és business coaching folyamatok vezetésére egyaránt.

A coach képzés alatt már legalább egy 6 alkalmas coaching folyamatot megvalósítanak a képzés résztvevői mentorált közegben, haladási naplóval. A Coachképzés felétől minden egyes modulon legalább egy esetet megbeszélünk hangfelvétel segítségével, és elemezzük az adott ülést az addig tanult kompetenciák alapján.

A képzés vizsgával zárul, ahol a vizsgázók az ICF etikai normáinak elsajátításáról, kompetenciáinak megértéséről adnak számot egy elméleti teszt által, valamint arról, hogy mindezeket hogyan alkalmazzák a gyakorlatban.

A képzés oktatói sokéves tapasztalattal rendelkező, gyakorló coachok, trénerek és oktatók:

  • Mentor coaching: Barnóczki Annamária PCC, Márton Mónika PCC
  • Coach trénerek: Márton Mónika PCC, Szabó Tamara ACC

A képzés I. része tantermi, gyakorlatorientált coach szakmai és önismereti modulokból áll:

1. modul: Coaching alapok. Időpont: 2016. november 11-12.

2. modul: Tranzakció Analízis  alapok, Önismeret, önreflexió, bizalmi és partneri kapcsolat az ügyféllel, a coach jelenléte. Időpont: 2016. december 9-10.

3. modul: Célkitűzés és eredményes kommunikáció, hatékony kérdezés és aktív hallgatás. Időpont: 2017. január 13-14.

4. modul: Tudatosság létrehozása, akcióterv, tervezés és a kitűzött cél mérése, folyamat zárása. Időpont: 2017. február 10-11.

5. modul: A vezető, mint coach és belső coaching. Időpont: 2017. március 10-11.

6. modul: Videós coaching gyakorlat. Időpont: 2017. április 7-8.

A képzés II. része coaching szakmai gyakorlatból áll, melynek időpontja: 2017. április-június

A coaching szakmai gyakorlat során minden résztvevő 10 órás mentoring folyamaton vesz részt, melynek egy része kiscsoportban ( 3 fő/csoport), egy része pedig egyénileg zajlik a coach trénerek vezetésével.

A képzés vizsgával zárul. Időpont: 2017. június 30-július 1.

A képzés díja: 750 000 Ft + Áfa

Kedvezmények:

  • Egyazon helyről érkező 2 fő részvétele esetén 10% kedvezményt biztosítunk.
  • Részletfizetési lehetőség (feltételek: az első részlet a képzés díjának minimum 30%-a)

(A kedvezmények nem összevonhatók.)

A képzés időtartama: 2016. november 11. – 2017. július 1.

A képzés helyszíne: Legacy Kft. irodája, 1126 Budapest, Istenhegyi út 11/c. II/7. 7. kapucsengő

Jelentkezés feltétele: felsőfokú végzettség és felvételi beszélgetésen való megfelelés

Részletes információk a csatolmányokban találhatóak:

Legacy_Coachképzés_összefoglaló

Legacy_Coachképzés_órarendHírlevél

Lájkoljon minket!

LinkedIN

Legacy Kft., Cégjegyzékszám: 01-09-995261, Adószám: 24199867-2-43, Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001088/2015