Váthy Edit

Váthy Edit

 

Lean és Minőségmenedzsment szakértő, tréner.

 

 

Alapvégzettsége könnyűipari mérnök (ruhaipari gépész), pályafutása azonban a másoddiplomaként megszerzett minőségmérnök végzettséggel indul az autóipari beszállító iparban.

6 évet dolgozik egy német multinacionális cégnél (W.E.T Magyarország Kft.) ahol átfogó szakmai ismereteket és vezetői tapasztalatokat szerez  –  szakterülete a minőségirányítás, de részt vesz lean átalakulással, új termék bevezetéssel, áttelepítéssekkel kapcsolatos projektekben is, közreműködik  a Nemzeti Minőségi Díj pályázati anyagának összeállításában.(2003)

Ezt követően Minőségügyi és Termelési vezetőként egy angol autóipari vállalat magyarországi gyártóüzemének beindításán, a minőségbiztosítási rendszer kialakításán dolgozik (Callow & Maddox Kft). Az autóipari portfólió mellett hatékony és rugalmas gyártási koncepciót vezet be a bútoripari termékek gyártására is – sikeresen beindítva ezzel a vállaltcsoport új üzletágát.

A gyártásban eltöltött 8év után tanácsadási területre vált. Egy francia  tanácsadó cég (Altran) alkalmazásában önálló projekt koordinátorként dolgozik: 6hónapot tölt egy fémmegmunkálással foglalkozó cégnél, ahol kiépíti a vállalat beszállítói minőségbiztosítás rendszerét, majd 7hónapot Németországban ill. Lengyelországban dolgozik (Faurecia Automotive Seating) az Audi A4 ülésszivacsainak fejlesztésén & széria bevezetésén dolgozó csapatban, mint Minőségügyi Projekt vezető. A projektmunkák mellett aktívan részt vesz az Altran CEE tudásmenedzsmentjének és belső képzési rendszerének kialakításában valamint üzletszerzési tevékenységekben is.

2008 –ban egy kollegájával megalapítja a saját, Lean és Minőségmenedzsment megoldások területét megcélzó vállalkozását. (ParLS Kft.) Projektjeit az elmúlt 6évben a minőség-, lean- és projektmenedzsment, valamint logisztikai területeken végezte – tanácsadó, interim menedzser,  tréner és auditor szerepkörökben.

Főbb referenciái: Continental Automotive Hungary Kft. Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., NCR Magyarország Kft, Innotec Magyar Kft, Oxymat Ltd.,Dunapack Zrt., Sanofi Aventis Zrt, Güntner- Tata Kft., Rogers Hungary Kft, AFT Magyarország Kft., TS Tech Hungary

Tudását folyamatosan fejleszti: szakmai konferenciákon, tanfolyamokon vesz részt, publikál. 2014-ben az AOTS szervezésében részt vesz az Advanced Production System képzésen Japánban.

A tudás és tapasztalatcserén alapuló „Budapest Lean Coffee” szakmai fórum alapítója és szervezője.

Célja a vevői elégedettség, a versenyképesség és a folyamatos megújulás mellett elkötelezett vállalkozások segítése az ezeket a célokat támogató vezetési kultúrák kialakításában, a módszerek, eszközök hatékony elsajátításában, valamint a menedzsment rendszerek vitalizálásában.Hírlevél

Lájkoljon minket!

LinkedIN

Legacy Kft., Cégjegyzékszám: 01-09-995261, Adószám: 24199867-2-43, Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001088/2015