Rólunk

Legacy Kft.

A Legacy egy fiatal, innovatív, szakmai műhely, amely 2013-ban alakult, de a benne és vele dolgozók 10-15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztés, teamek és egyének fejlesztése, valamint szakemberek képzése tekintetében.

Célunk hogy az ügyfeleinkkel való közös munka nyomán a szervezetek, csapatok és egyének képesek legyenek tartós eredményekre, ugyanakkor rugalmasan álljanak a változások adta lehetőségekhez.

Olyan vállalatok, csapatok és egyének partnerei vagyunk, akik velünk együtt hisznek a hosszú távú együttműködésben, akik hajlandóak a valódi tartós változásra időt és energiát szánni.

Sokan kérdeznek a cégnév választásról. Szeretjük ezt a szót: Legacy, mert mindent magába foglal, amit egy cég megfogalmaz maga számára. Benne vannak az értékek, melyeket fontosnak tartunk, a misszió, amit szeretnénk betölteni, és benne vannak az ügyfeleink is, mert vélhetően azokkal fogunk együtt dolgozni, akik fontosnak tartják hogy nyomot hagyjanak a világban, és tudatosan figyelnek arra, hogy ez milyen minőségű lesz, legyenek ők szülők, munkatársak, vezetők, cégtulajdonosok.

Küldetésünk

A Legacy szakmai műhelyében fejlesztési programok kidolgozásával és megvalósításával, valamint képzési programok kialakításával, létrehozásával foglalkozunk. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinkkel való együttműködésünk értékalapú és transzparens legyen.

Partnereinkkel való közös munkánk alapjának a kölcsönös bizalmat, az őszinte párbeszéd alapú együttműködést, tudatosságot és a felelősségvállalást tekintjük.

Küldetésünk, hogy munkánk eredményeként hosszú távon hagyjunk pozitív nyomot partnereinkben, hiszen a név kötelez minket.

Mottónk: Leave a Legacy

 

Munkatársaink:

Márton Mónika PCC

ügyvezető, szervezetfejlesztő, tréner, coach

Kecskés Ernő Zsolt

partner, tanácsadó

Mátrai Szilvia

tréner, tanácsadó, értékesítési szakértő

Nyakas Kitti

tanácsadó és tréner, szervezetfejlesztő, coach

Nyíri Gabriella ACC

szervezetfejlesztő, tréner, coach

Partnereink:

 

Non-profit kapcsolataink:

  • A Magyar Coach Egyesület tagjai vagyunk.
  • Kiemelt támogatói vagyunk a Professzionális Coaching Egyesületnek.
  • A Bátor Tábor kiemelt támogatói vagyunk.

 

További partnerünk:

  • Sämling Solution Consulting Kft.
  • Menedzsmentor
  • Franklin Covey Magyarország

Galéria

 Hírlevél

Lájkoljon minket!

LinkedIN

Legacy Kft., Cégjegyzékszám: 01-09-995261, Adószám: 24199867-2-43, Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001088/2015