Coachképzés egy segítő foglalkozású szakembernek

2015. november 24. - 22:43

Minden TTF képzésben van egy-két magát kakukktojásnak definiáló résztvevőnk. Egy anyuka, aki ADHD-s gyerekeit nevelve rájött, hogy hasznos lenne átadni a tapasztalatait hasonló élethelyzetben lévő szülőknek, egyetemi tanárok, akik nem csak oktatni, hanem inspirálni, fejleszteni, kibontani is szeretnének, művészeti iskolában tanítók, akik a mese, a tánc erejét szeretnék használni a tréninggel, coachinggal ötvözve, pedagógusokat támogatók, akik missziója, hogy segítsék a tanárokat abban, hogy sikerrel valósítsák meg az integrált nevelést, és ez öröm legyen minden érintett számára, diakónus, aki felnőtteket támogat abban, hogy hitük és értékeik szerint éljék teljes életüket.

A dinamika, a forgatókönyv nagyon hasonló: félve érkezés,egy kis kivülállóság érzés a sok üzletember, HR szakember között, majd az elfogadás megnyugtató érzése, aztán a csoport megtapasztalja az egymástól tanulás elképesztő lehetőségét, és hirtelen nem lesz téma ki honnan érkezett. Innentől kezdve a csoport elkezd a csoportért is járni a képzésbe, ami a legnagyobb öröm egy tanulócsoportot vezetőnek.

nonprofit

Januárban elindítjuk coachképzésünket, amelyben szeretnénk lehetőséget adni egy segítőfoglalkozású szakembernek, aki térítésmentesen végezheti el a képzést. Egy motivációs levél megírása a jelentkezés feltétele, melyben arról írtok, hogy miért, és hogyan használnátok a coachingot az eredeti szakmátokban. A motivációs levelet december 15-ig erre a címre küldjétek. monika.marton@legacy.hu

A tárgyba írjátok be: Coachképzés egy segítő foglalkozású szakembernek

A szerzőről

A blogbejegyzést Márton Mónika írta, a Legacy ügyvezetője.

Mónika több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a szervezetfejlesztés és coaching területén.

Bővebben Mónikáról

Szóljon hozzá!

(A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím nem fog látszódni a hozzászólás elküldése után.)Hírlevél

Lájkoljon minket!

LinkedIN

Legacy Kft., Cégjegyzékszám: 01-09-995261, Adószám: 24199867-2-43, Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001088/2015