Mi a Legacyban abban hiszünk, hogy a világ és benne a szervezetek, a csapatok és az egyének organikus rendszerek. Minden organikus rendszer egyensúlyra törekszik, ez egy természeti törvény, mi pedig tiszteljük a természeti törvényeket.

Ezért bármikor, amikor szervezeteket, csapatokat egyéneket támogatunk, abban támogatjuk őket, hogy megtalálják egyensúlyukat.

Azt keressük, amikor valami növekszik, hogy mi az, ami csökken? Amikor valami markánsan megjelenik, mi jelenik meg annak ellenpontjaként (mert biztosan megjelenik).

És igen, lesznek robotok és ez klassz, és ezzel egy időben kígyózó sorok fognak állni a sarki péknél, ahol igazi kenyeret igazi emberek adnak igazi kedvességgel, és bájos tökéletlenséggel.

És igen, virtuális a világ és minél inkább az, annál nagyobb lesz az igény a valódi kapcsolódásra.

És igen, fontosak a csapatok, akik agilisek, külső fókuszúak és gyors a reakciójuk a stakeholderek elvárásaira, és szükség lesz az egyéni hősökre is, mert példaképek lehetnek, inspirálhatnak másokat.

És igen, valóban fontos és egyre fontosabb az innováció, és ezen közben igényünk van a hagyományosra, a régi megszokottra, mert biztonságos.

És sorolhatnám még…

Ez a világ trendje: tavaly is, idén is és jövőre is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Majoros Krisztina

Tréner, coach

Az elmúlt 25 évem kommunikációról, digital médiáról, sikeres márkákról, nagyszerű csapatokról, különleges emberi történetekről és a fejlődésről szólt. Számos piacvezető médiatermék létrehozásával, fejlesztésével és vezetésével foglalkoztam.

Szakmai pályafutásom a betárcsázós, analóg (h)őskorban kezdődött, amikor a digital világ még lehetetlen küldetésnek tűnt, de pont ez inspirált. Rengeteg kihívás, megpróbáltatás, bátorság. Lent-fent hullámvasút, de ebben az  útban találtam meg a valódi küldetésem: a fejlesztést és fejlődést. A nehézségek ellenére is létrehozni valami értékeset, működőt. Egyéni vagy akár csapat szinten.

Küldetésem a közös értékteremtés, a fejlődés és a valódi kapcsolódás. Szeretem a változást, ha az egy folyamat része, ha van kezdete és vége.

Értékeset létrehozni, megosztani, működtetni. Együtt. Ez a Legacy.

O'Neill Zsuzsanna

Tanár, coach, tréner.

Angoltanárként elsőkézből tapasztaltam a tanulás, a bizalom és támogatás életformáló hatását. A tantermen kívül is volt szerencsém részt venni olyan workshopokon és tréningeken, amelyek célja nemcsak a tudás átadása volt, hanem olyan támogató környezet kialakítása is, ami segít megoldást találni a szobán forgó nehézségekre.

Mindig is hajtott a vágy, hogy megoldást találjak nemcsak a saját magam, hanem szeretteim, tanítványaim, ismerőseim problémáira és segíteni tudjak nekik – ha kérik. Ezért keresem a legjobb módot a fejlődésre, a tudásra, amit kötelességemnek érzek továbbadni.

Körülbelül 15 évvel ezelőtt a boldogság tudománya ragadta meg érdeklődésemet, annak megismerése vezetett tovább a coaching és a tréning felé. Azóta elmerültem különböző coaching-módszerekben, és szereztem tapasztalatot a magánszemélyekkel és vállalkozásokkal való munkában egyaránt.